donderdag 6 december 2007

Tickets geboekt

Om de voorpret te verhogen, hebben we vandaag onze tickets voor wat onderdelen tijdens de Olympische Spelen besteld. Je snapt het vast niet maar het leek ons vooral heel leuk om na zo'n half jaar fietsen eens te gaan kijken naar hoe het andere mensen op de fiets vergaan. Niet dus... de kaarten voor baan-, weg- en andersoortig wielrennen zijn helaas niet te verkrijgen (in ieder geval niet via internet). Dat wordt de zwarte markt in Peking bespelen dus. Gelukkig zijn er nog genoeg andere sporten te bekijken. De roeivrienden die oorspronkelijk de aanleiding voor onze reis waren, kunnen we gaan bekijken, want blijkbaar is de edele roeisport in China nog niet zo'n succes. De finale bleek nog boekbaar voor slechts 9,-. Daar kan je je nog eens een buil aan vallen. Synchroon zwemmen en gewichtheffen gaan voor het eerst onze fantasie prikkelen. Dit zijn twee sporten waar we nog nooit langer dan een kwartier op TV naar gekeken hadden, maar waar we nu prime time kaarten voor hebben. Kunnen de Nederlandse deelnemers zich melden? We hebben geen idee, voor wie we daar zijn. Gelukkig kunnen we nog naar een oer-Nederlands feestje: kaarten voor de hockey-finale vrouwen! Misschien moeten we onze plek bij de bar in het Holland-Heineken-house ook vastleggen, aangezien na 6 maanden die Iraans/Turkemenistaans/Chinese biertjes onze neus wel zullen uitkomen.

5 opmerkingen:

Wolter zei

Ha eindelijk is jullie site er. Ziet er goed uit Jules! ik ga het allemaal volgen. En hoe wordt je donateur? Ik heb nog wel een binnenbandje liggen denk ik.

Emma zei

Ik vind het wel echt een geniaal plan. Dacht dat het bij een idee zou blijven, maar neit dus. vet!
En dan te bedenken dat wij een road trip naar peking al teveel moeite vonden... succes!
xxm

Sofie zei

Wow ik vind het heel tof! vooral dat jullie door Iran gaan! Ik wil daarook heel graag heen. X Sofie

Sander zei

dat de kaarten voor de roeifinale slechts 9,- kosten komt omdat er in principe ruimte is voor 4 kilometer tribune! ;)

Guus (Skoll EJZ '08) zei

Supermooi! Zelf ben ik ook van plan die tocht af te leggen, in etappes weliswaar, de weg tot Istanbul heb ik al afgelegd. Een aanrader is misschien wel Bulgarije, prachtige natuur (vooral in het Rila gebergte!), maar probeer Sofia te mijden, niet zo'n hele interessante stad, maar wel heel druk en best wel fietsondvriendelijk. Maarja, dat is natuurlijk maar mijn bescheiden mening.

Ben erg benieuwd naar jullie belevenissen! In ieder geval veel succes met de voorbereidingen en de tocht zelf!