dinsdag 25 maart 2008

Lige ud!

Motto van deze reis dus, alsmaar rechtdoor. En we nemen dat graag letterlijk, in elk dorp of stad gaan we gewoon rechtdoor, dan komen we er vanzelf wel weer uit. Pas 3 dagen onderweg en nu al het idee dat we bizar veel hebben meegemaakt. Hoeveel kan er nog gebeuren?
Als eerste Peter en Nicolette, de gastvriendelijkheid zelve! Biertjes, eten, eigen kamer en paasontbijt met mascotte! Nogmaals super bedankt! Wat een briljant begin van onze reis (ok, het afscheid op de berlage brug mogen we natuurlijk ook niet vergeten, maar dat spreekt voor zich)

Interview voor de plaatselijke krant in Olfen, afslaan van aanbod van WRD om ons te volgen (tot aan de grens!), extreme vriendelijkheid van campingbeheerder die ons een hut, eten en koffie verkeerd aanbied (het vroor buiten en we zagen er schijnbaar hongerig en moe uit) in Lippstadt. Het weer verandert van heel veel zon tot hier en daar een regen of sneeuwbui. Gelukkig is de wind ons tot nu toe goed gezindt. (hulde aan de donaties)


Vandaag heel veel sneeuw, (gelukkig waren we nog niet op wintersport geweest!) zoveel dat we lopend naar boven moesten ploegen. Ach, de fiets is in totaal slechts zo´n 50 kg. Nu op zoek naar een cafe, een (gratis?) slaapplek en voedsel...
hehe

ps, kijk fotoalbum!
ps 2, brugvullers van zaterdag: DANK!

8 opmerkingen:

Astrid zei

Duitsland: vakantieland nummer 1 :)

ik vind het heerlijk om even uit mijn eigen wereld te kunnen ontsnappen als ik jullie verhalen lees. Ik moet toegeven niet geheel zonder een beetje gezonde jaloesie.

Vind jullie lief!

En SCHNEE IST WUNDERBAR ;)

Judith zei

Dag meiden,

Zoals Bert en Ernie al zingen op hun kerstcd " sneeuw komt overal" en merk ik dus dat het niet alleen in Nederland sneeuwt.
Maar even voor de goede moed, er valt meer sneeuw naast je en alle sneeuw die is gevallen zal niet nog een keer vallen.
Zet hem op, veel fiets plezier!!

Judith

keos47 zei

dag Marjolein en Julie,
goed zo dames, het ziet er heel stoer uit. Leuke foto's mooi landschap en wel veel sneeuw. Maar er komt lenteweer aan, het is voorspeld. ondanks het slechte weer hebben jullie toch veel km. gemaakt.Hulde! Veel succes, gute Fahrt, Kees en Toos

kees 64 zei

Dag heldinnen
Hulde voor jullie prestaties; laat die Germanen maar een poepje ruiken; "Gaastra's banden, ook voor Uw sneeuwfietstochtjes !"
Of schuilte er toch een hulpmotortje in die wondernaaf ?
Groet en kus
Kees 64

M. de zei

Dag Juul en Marjolein,

leuk om te lezen en zien dat jullie al veel hebben meegemaakt en aardige mensen zijn tegengekomen. Zo hoort het ook! Laat al die mensen onderweg jullie maar goed in de watten leggen.

Ik zal duimen voor een lente die snel komt...

Dikke kussen, Miron

Anoniem zei

Wat een hoop sneeuw!!!
Juul, jij spreekt dus vloeiend Duits? Heb ik nooit geweten!!haha!!
Volgens mij gaat het onwijs goed met jullie!! Goed om te lezen en te zien.... Even volhouden nog!

Zet 'm op!!
Liefs
Lies

Jeroen zei

hey julie en marjolein

wij volgen jullie met gepaste bewondering vanuit de Kinkerstraat in Amsterdam! Zet hem op!

groeten,
Jeroen (en andere huisgenoten van Jim)

Anoniem zei

Hé Marjolein,
Wie had gedacht dat 'kleine' grote Marjolein 10 jaar later op de fiets naar China zou stappen?!
Heel veel succes,
Ariane (stuurtje)