maandag 7 april 2008

en zo sta je in de NRC next


maar daarvoor mag je die zelf kopen in de winkel... (van maandag 7 april)

4 opmerkingen:

Anoniem zei

Hi Mayo en Julie!!!
Echt super vet om jullie blogs te lezen! En jullie staan in het NRC next! Onwijs tof! Ik blijf jullie reis volgen!! xx Stef

Anoniem zei

hey dames,
goed bezig!!!
Was gister aan het eten bij lisa met sjeel, en we zagen tot onze verrassing het stuk in de next...echt leuk, ook om jullie verhalen te lezen op de site.

Succes verder!

kus, leonieke

Lori zei

Dag lieve dames!!
Wat ontzettend gaaf dat jullie in de next staan! Jammer dat ik zo a-intellectueel ben dat ik geen krant heb, maar ik ga er vandaag nog even achteraan!
Jullie blogs heb ik gelukkig wel allemaal gelezen! Te gaaf wat jullie allemaal doen en zien! Ik lig vooral in een scheur om jullie filmpjes, blijf ze vooral maken! Ze halen me hier door de nodige SOG-periodes heen ;-)
Fietsze!
Liefs, Lori

Anoniem zei

Hé topmeiden,

Jullie zijn al goed op weg! Zo zit je nog in Arnhem aan het Paasontbijt en zo zit je al een aantal landen verder. We volgen jullie op de voet...fiets :-).

Jullie krijgen er "concurrentie" bij...vandaag las ik in de krant :
Politieagenten pakken de fiets naar Peking.

AMSTERDAM - „Jazeker, we moeten een aardig eindje fietsen”, lacht Ruud Stolte (55). Hij is een van de twaalf politiemensen die zondag op de fiets vanaf het Olympisch Stadion in Amsterdam naar Peking vertrekt. „Een afstand van ongeveer 12.000 kilometer.”

De politiemensen hopen 6 augustus hun bestemming te bereiken.

Maarr...jullie hebben een mooie voorsprong !

Volgens mij heeft mascot to Beijing vanaf haar prachtige plekje op de fiets het prima naar haar zin aan de foto's te zien :-)

Toi Toi & have fun.
Peter & Nicolette