dinsdag 29 januari 2008

Wanneer gaan we nou?


Nog steeds vragen mensen ons of we nu echt gaan. Maar met diverse virussen in ons lijf gespoten, contracten met krant (NRC Next) en fietsblad (Bike and Trekking) bijna in ons bezit, een deal met Koga Miyata (wisten jullie trouwens dat dit een oer-Hollands fietsmerk is?) en de oplopende stress en paklijsten, is er wat ons betreft geen weg meer terug. 22 maart dus, niet omdat dan ons vliegtuig om 8.40 am vertrekt vanaf schiphol, maar gewoon omdat ons dat een mooie dag lijkt om weg te fietsen vanuit ergens in Amsterdam.

Tot die tijd is er in ieder geval nog een hoop te doen. Zo moet Marjolein haar enorme stapel met boeken over de gehele route nog doorspitten en probeert Julie haar carriere in de filmwereld nog snel even veilig te stellen voor vertrek. Eind februari gaat onze grote fietsvriend Eric Schuijt van de vakantiefietser ons tot in de details uitleggen hoe we onderweg onze fiets binnestebuiten kunnen keren wanneer net dat ene moertje in die Rohloff naaf iets moet worden aangedraaid.
Maar met de hulp van al onze nieuwe vrienden (Hamid van de Iranian Embassy, Janne van de groningen studenten televisie, David van Stantours, Eric de vakantiefietser, Remmelt de redacteur, Frank de Koga-man enz, enz) en de sjoplijst in ons bezit, is er niks meer wat ons nog tegenhoud...


1 opmerking:

Anoniem zei

Ik ben zeer vereerd met de link naar mijn winkel. Hebben jullie nog vragen, laat het mij weten. Hebben jullie trouwens 'mijn' boekje al voor het voorbereiden van een lange reis? Daar staan allerlei tips in.

Groetjes,

Eric Schuijt